Alva windscherm

 

 Met het Allva windscherm (oprolbare windscherm) is het optimaal genieten van het buitenleven. Heerlijk op uw terras zitten uit de wind met vrij uitzicht.


De Alva windscherm kan worden voorzien van screendoek Soltis 86 Hierbij is een compromis gevonden tussen het behoud van uitzicht en zonwering.
Door de openingsfactor van het doek blijft het toch verfrissend aangenaam achter uw windscherm. Uiteraard kan de windscreen ook worden voorzien van zonweringdoek (Acryl)

Het doek wordt d.m.v. een veersysteem opgerold in de aluminium behuizing. De geïntrigeerde veer zorgt voor een optimale spanning van het doek.

Nieuw is de veer blokkeerknop. Met deze knop kan de veer in uitgetrokken positie worden vastgezet waardoor het doek niet op de wind heen en weer kan dansen.

 

 

 

 Uitleg tekening

A = Betonanker voor treklijst/paal
B = Schroefvoet voor treklijst/paal
C = Montagevoet 10 x 10 cm voor treklijst/paal
D = Paal (tbv sluiting)
E = Vergrendeling (plaatsing op muur of paal)

 

De constructie en bediening

Het doek wordt d.m.v. een veersysteem opgerold in de aluminium behuizing. De geïntrigeerde veer zorgt voor een optimale spanning van het doek.

Door de treklijst naar buiten te trekken rolt het doek zich af en vervolgens kunt u de treklijst aan de staander- of muurbevestiging vergrendelen.

 

Kleuren

De aluminium onderdelen zijn van geborsteld RVS. De cassette en treklijst zijn gepoedercoat en verkrijgbaar in de volgende kleuren:

- Ral 9001 Creme/wit
- Ral 7016 Antraciet
- Ral 7016 Antraciet structuurlak (nieuw in 2011)

 

Waar te plaatsen?

Oprolbare windschermen zijn uitstekend geschikt voor:

- Balkons
- Afscherming rond zwembad of wirlpool
- Afscherming rond het terras
- Afscherming bij caravan

Een windscherm is eenvoudig te demonteren en op vele plaatsen inzetbaar!