Terras zonneschermen

 

Diplomaat®

zonnescherm diplomaat dicht  Zonnescherm Diplomaat open

- Maximale breedte 550 cm bij een uitval van 250 cm of 500 cm bij een uitval van 300 cm
- Verkrijgbaar in technisch zilver of RAL 9001 Cremé wit)

 

Kap en voorlijst hebben een lip, waardoor de doekrol grotendeels aan het zicht wordt onttrokken. De tekening toont de ideale situatie (o.a. bij niet te schuine stand van de armen), waarbij de profielen geheel tegen elkaar komen.

Picca®

De Picca is het nieuwe twee-buis terrasscherm van AVZ. Dankzij haar mooie afgeronde vormen is de Picca helemaal van deze tijd. Het unieke oploopsysteem met wieltjes zorgt ervoor dat het scherm altijd perfect sluit, vanuit welke stand dan ook.

 

Zonwering Picca open Zonwering Picca Dicht

Zonwering Picca binnenwerk

De maximale afmeting van de Picca is 550 cm breed x 250 cm uitval of 500 cm breed x 300 cm uitval en is standaard leverbaar in technisch zilver en RAL 9001 (crèmewit).

 

Furore®

- Maximale breedte 550 cm bij een uitval van 250 cm of 500 cm bij een uitval van 300 cm
- Verkrijgbaar in technisch zilver en RAL 9001 (crème)

Furore zonnescherm behuizing Furore zonnescherm uitgeklapt Furore Zonwering Doorsnee

 

Cassette Furore®
 
Cassette Furore® is een volledig gesloten zonnescherm uitgerust met een bovenrolsysteem en een PVC doekgeleiding, waardoor het doek altijd voldoende afstand tot de armen heeft en het scherm altijd perfect sluit. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar het doek is daardoor ook optimaal beschermd tegen weersinvloeden. De afgeronde kap zorgt voor een fraai aanzicht, zowel in geopende als in gesloten toestand, terwijl de sierlijk gegoten afdekkappen elke schroef verbergen.
De oerdegelijke knikarmen, die een vrije doorloop onder uw scherm garanderen, hebben een uitval van 150, 200, 250 of 300 cm. De maximale breedte van de Cassette Furore® is 500 cm bij een uitval van 300 cm en 550 cm bij een uitval van 250 cm. Door toepassing van hoogwaardige materialen zoals aluminium, UV bestendigd kunststof en roestvast staal is dit scherm hèt voorbeeld van absolute duurzaamheid.
 
Cassette Furore Uitgeklapt cassette Furore uitgeklapt cassette furore doorsnee
Om uw Cassette Furore® een persoonlijk tintje te geven en perfect af te stemmen op uw omgeving kunt u een keuze maken uit het enorme aanbod van zonweringdoek. Vanzelfsprekend is ook dit zonweringdoek van een uitstekende kwaliteit. Behalve zonwerend is het materiaal vuil- en waterafstotend. Daarnaast beschermt het doek u tegen UV-straling en houdt het doek, afhankelijk van de doekkeuze, tot meer dan 90% van de zonnewarmte tegen.

 

Bella® Zonneschermen

- Het zonnescherm heeft een maximale breedte 650 cm bij een uitval van 250 cm of 620 cm bij een uitval van 300 cm
- Verkrijgbaar in technisch zilver, RAL 9010 (wit) en RAL 9001 (crème)

 

Bella Doorsnee behuizing

 

Olivia Zonneschermen

Een nieuw type zonnescherm, dat door zijn unieke stelmogelijkheden in bijna iedere situatie te plaatsen is. Dit unieke scherm, met z’n speelse en moderne vormgeving, heeft speciale montage-steunen, die zowel voor muur- als plafondbevestiging geschikt zijn. Denk bv. aan montage onder balkons. Deze montagesteunen zijn er in verschillende breedtes voor een solide montage op een geschikte ondergrond. Bovendien zijn de montagesteunen voorzien van een inhaaksysteem die de montage van het scherm makkelijker maken. De maximale breedte van het scherm is 600 cm.

Olivia zonnescherm uitval Olivia zonnescherm ingeklapt

De knikarmen

De armen zijn zeer stabiel en sterk. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium profiel en voorzien van 2 kabels en sterke veren. Alle bouten, moeren en assen zijn van roestvast staal en de vorken zijn van smeedwerk. Door een nieuw armstelsysteem kun­nen de knikarmen in gesloten stand heel eenvoudig en optimaal horizontaal gesteld worden. De knikarmen hebben een uitval van 150, 200, 250, 300 of zelfs 350 cm!

De uitvoering

U kunt kiezen uit geanodiseerd (zilverkleur), gemoffeld in wit RAL 9010 of crèmewit RAL 9001 of antraciet RAL 7016 in structuurlak.

De techniek

De armen zijn bevestigd aan twee robuuste aluminium steunen, die op de gevel of aan het plafond worden gemon­teerd. Door de unieke constructie van het scherm is het mogelijk het scherm in vele standen in te stellen, zodat uw terras en/of raampartij altijd van schaduw kan worden voorzien. De in te stellen hoek is bij muurmontage 0-70 graden en bij plafondmontage 20-90 graden.

De vormgeving

Door zijn compacte en mooi afgeronde vormgeving is dit cassettescherm gedurfd maar toch tijdloos. Door de sier­lijke en nauwkeurig afgewerkte cassette zorgt dit scherm voor een verfraaiing van uw gevel.

De bediening

De Oliva is bestemd voor een electrische bediening, maar is naar wens ook met een handmatige bediening
uitvoerbaar.
 

 

Senza®

- Maximale breedte 750 cm bij een uitval van 350 cm.
- Verkrijgbaar in technisch zilver, RAL 9010 (wit), RAL 9001 (crème) of RAL 7016
(antraciet).

Senza Zonnescherm Doek Senza Zonnescherm Dicht Senza Zonnescherm Doorsnede

Het lengtemateriaal ten behoeve van de Senza in antraciet is verkrijgbaar in 500, 600 en 750 cm. Voor de andere genoemde kleuren zijn daarnaast lengten van 400, 450, 550, 650 en 700 cm leverbaar. De armen in antraciet hebben een uitval van 250, 300 of 350 cm. In de andere genoemde kleuren liggen tevens armen met een uitval van 150 en 200 cm op voorraad.

Carino® Zonnescherm

- De Carino is koppelbaar tot een breedte van maximaal 15 meter bij een uitval van 350 cm
- Verkrijgbaar in technisch zilver, RAL 9010 (wit), RAL 9001 (crème) en RAL 8019 (bruin)

Carino Zonnescherm Carino Zonneschermen Carino aluminium doorsnede