Cassette Furore®
 
Cassette Furore® is een volledig gesloten zonnescherm uitgerust met een bovenrolsysteem en een PVC doekgeleiding, waardoor het doek altijd voldoende afstand tot de armen heeft en het scherm altijd perfect sluit. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar het doek is daardoor ook optimaal beschermd tegen weersinvloeden. De afgeronde kap zorgt voor een fraai aanzicht, zowel in geopende als in gesloten toestand, terwijl de sierlijk gegoten afdekkappen elke schroef verbergen.
De oerdegelijke knikarmen, die een vrije doorloop onder uw scherm garanderen, hebben een uitval van 150, 200, 250 of 300 cm. De maximale breedte van de Cassette Furore® is 500 cm bij een uitval van 300 cm en 550 cm bij een uitval van 250 cm. Door toepassing van hoogwaardige materialen zoals aluminium, UV bestendigd kunststof en roestvast staal is dit scherm hèt voorbeeld van absolute duurzaamheid.
 
Cassette Furore Uitgeklapt cassette Furore uitgeklapt cassette furore doorsnee
Om uw Cassette Furore® een persoonlijk tintje te geven en perfect af te stemmen op uw omgeving kunt u een keuze maken uit het enorme aanbod van zonweringdoek. Vanzelfsprekend is ook dit zonweringdoek van een uitstekende kwaliteit. Behalve zonwerend is het materiaal vuil- en waterafstotend. Daarnaast beschermt het doek u tegen UV-straling en houdt het doek, afhankelijk van de doekkeuze, tot meer dan 90% van de zonnewarmte tegen.