Olivia Zonneschermen

Een nieuw type zonnescherm, dat door zijn unieke stelmogelijkheden in bijna iedere situatie te plaatsen is. Dit unieke scherm, met z’n speelse en moderne vormgeving, heeft speciale montage-steunen, die zowel voor muur- als plafondbevestiging geschikt zijn. Denk bv. aan montage onder balkons. Deze montagesteunen zijn er in verschillende breedtes voor een solide montage op een geschikte ondergrond. Bovendien zijn de montagesteunen voorzien van een inhaaksysteem die de montage van het scherm makkelijker maken. De maximale breedte van het scherm is 600 cm.

Olivia zonnescherm uitval Olivia zonnescherm ingeklapt

De knikarmen

De armen zijn zeer stabiel en sterk. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium profiel en voorzien van 2 kabels en sterke veren. Alle bouten, moeren en assen zijn van roestvast staal en de vorken zijn van smeedwerk. Door een nieuw armstelsysteem kun­nen de knikarmen in gesloten stand heel eenvoudig en optimaal horizontaal gesteld worden. De knikarmen hebben een uitval van 150, 200, 250, 300 of zelfs 350 cm!

De uitvoering

U kunt kiezen uit geanodiseerd (zilverkleur), gemoffeld in wit RAL 9010 of crèmewit RAL 9001 of antraciet RAL 7016 in structuurlak.

De techniek

De armen zijn bevestigd aan twee robuuste aluminium steunen, die op de gevel of aan het plafond worden gemon­teerd. Door de unieke constructie van het scherm is het mogelijk het scherm in vele standen in te stellen, zodat uw terras en/of raampartij altijd van schaduw kan worden voorzien. De in te stellen hoek is bij muurmontage 0-70 graden en bij plafondmontage 20-90 graden.

De vormgeving

Door zijn compacte en mooi afgeronde vormgeving is dit cassettescherm gedurfd maar toch tijdloos. Door de sier­lijke en nauwkeurig afgewerkte cassette zorgt dit scherm voor een verfraaiing van uw gevel.

De bediening

De Oliva is bestemd voor een electrische bediening, maar is naar wens ook met een handmatige bediening
uitvoerbaar.