Sitenavigatie: Home / Partners

Partners

Wij willen u graag van dienst zijn met hoogwaardige producten van een uitstekende kwaliteit met goede garantie en service voorwaarden. Daarom werken wij samen met absolute topbedrijven op het gebied van zonwering & raamdecoratie. Hieronder treft een aantal van onze partners aan, waarmee we samenwerken.

Heroal rolluiken

HEROAL ROLLUIKEN – PARTNER OP HET GEBIED VAN ROLLUIKEN

Heroal is een familiebedrijf met een lange traditie. Sinds 1874 hebben zij zich ontwikkeld tot technisch marktleider voor hoogwaardige aluminium producten. De producten worden uitsluitend in Duitsland vervaardigd. Heroal’s producten maken energiebesparing gemakkelijker, wonen mooier, bouwen veiliger en leveren een waardevolle bijdrage aan duurzaamheid.

Hulsol Zonwering - Groenevelt Zonwering & Raamdecoratie

HUSOL – PARTNER OP HET GEBIED VAN ZONWERING

Husol is een familiebedrijf en produceert in Genemuiden. Als onafhankelijke producent en tevens de oudste producent van zonwering en rolluiken in Nederland, hebben zij een naam hoog te houden. Al sinds 1966 loopt Husol voorop als het op innovatie en kwaliteit aankomt.

Logo B&C - Groenevelt Zonwering & Raamdecoratie

B&C RAAMDECORATIE – ONZE PARTNER IN RAAMDECORATIE

B&C Raamdecoratie is de organisatie achter het merk bece®. Zij produceren op maat gemaakte raamdecoratie voor verschillen landen in Europa.

Sinds de oprichting in 1971 is het uitgangspunt van B&C Raamdecoratie om voor ieder huis en voor iedere ruimte modieuze, gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie te maken. Zij hebben jarenlange ervaring en kennis in huis en verkopen meer dan 250.000 producten per jaar. Zij kunnen zich daarom met recht marktleider in raamdecoratie noemen.

Logo van Interhor - Groenevelt Zonwering & Raamdecoratie

INTERHOR – PARTNER IN HORREN

Sinds 1998 produceert Interhor Horsystemen maatwerk insectenwering in alle soorten en maten. Dit alles gebeurt in hun eigen productielocatie in het Limburgse Linne.

Interhor levert enkel aan de professionele afnemer; kozijnenfabrikanten, montagebedrijven en binnen- en buitenzonweringleveranciers.

Logo Unilux - Partner van Groenevelt Zonwering & Raamdecoratie

UNILUX – PARTNER IN HORREN

Al sinds 1990 ontwikkelt en produceert Unilux horren in eigen fabriek in Nederland. Zij beheersen alle processen, van productontwikkeling tot levering en repareren zelf. Dit biedtde mogelijkheid om altijd de beste kwaliteit maatwerk te leveren, binnen een zeer kort tijdsbestek.

Loca-4-Seizoen-Overkapping - Groenevelt

OUTMORE / LOCA 4 – PARTNER IN 4-SEIZOEN OVERKAPPINGEN

OutMore bv importeert 4-seizoenen terrasoverkappingen van leveranciers die marktleider zijn met 1 type product. Reden hiervoor is dat deze leveranciers gespecialiseerd en gefocust zijn op kwaliteit, prijs, service en innovatie. OutMore verkoopt en installeert haar producten via zonweringsdealers en installateurs die aansluiten bij de kwaliteits-, prijs- en service doelen.

Logo CORNELS

CORNELS – ONZE NIEUWE PARTNER IN TERRASOVERKAPPINGEN

CORNELS is hét Nederlands topmerk in terrasoverkappingen, zonweringen en glassystemen. Wij verbinden buiten met binnen.

Onze producten verkopen we via gerenommeerde dealers.

Wij staan voor:

  • Exclusiviteit voor onze dealers
  • Dealer-bescherming
  • Ons hard maken voor de dealer
  • Breed assortiment
  • Topkwaliteit
  • Uitmuntende service
  • Transparantie