Plisse Gordijnen - in alle kleuren - Groenevelt Zonwering & Raamdecoratie

Plissé gordijnen hebben een chique, sfeervolle uitstraling. Dankzij de in smalle plooien gevouwen stoffen is dit een tijdloos product. Bovendien zijn deze gordijnen uitermate geschikt om in moeilijke raamsituaties toe te passen. Bijvoorbeeld bij schuine ramen, kantelramen en vreemde vormen zoals driehoekige of ronde ramen. Daarnaast zijn plissé gordijnen makkelijk bedienbaar en kunnen ze op iedere hoogte hangen.

Dankzij de beschikbaarheid van vele verschillende kleuren zijn plissé gordijnen altijd een perfecte aanvulling voor uw interieur. Wij gebruiken de beste kwaliteit in stoffen voor het mooiste resultaat.

Ook bijzonder aan deze gordijnen is dat ze een top down buttom up mechanisme hebben. De onderkant kan naar boven bewegen en de bovenkant naar onderen. Zo bepaalt u zelf welk deel van het raam bedekt is en heeft u dus zelf de controle over uw privacy en de lichtinval.

Er zijn vele verschillende soorten plissé gordijnen:

  • Verduisterende plissé gordijnen

  • Licht doorlatende gordijnen

  • Gordijnen voor draai en kiepramen

  • Plissé gordijnen voor dakramen

Dit soort gordijn is geschikt voor ieder type raam. Voor het gebruik in de woonkamer adviseren wij een semi transparante stof, terwijl in de slaapkamer juist een verduisterende stof raadzaam is. En wist u dat plissé gordijnen zelfs in de badkamer en keuken gebruikt kunnen worden?

Groenevelt Zonwering & Raamdecoratie - B&C Plisse gordijnen
Plisse gordijnen bij schuine raampartijen - Groenevelt Zonwering & Raamdecoratie
Plissé gordijnen - B&C- Groenevelt Zonwering & Raamdecoratie
Plisse gordijnen - Groenevelt - Voorthuizen

Strakke vouwen aanbrengen in een stof wordt plisseren genoemd. Vandaar de naam plisségordijn.