LAAT UW HUIS WEER STRALEN

ALLE AANDACHT VOOR UW THUIS

AANGENAAM KENNIS TE MAKEN:
MARCEL GROENEVELT

Met meer dan 20 jaar werkervaring in de zonweringbranche is Marcel Groenevelt een expert op dit gebied te noemen. Marcel stelt zich graag zelf even aan u voor:

Sinds 2006 ben ik gestart mijn eigen bedrijf: Groenevelt Zonwerking & Raamdecoratie. De beste beslissing ooit.

Groenevelt Zonwering & Raamdecoratie

VEELZIJDIG WERK

Het leukste aan dit werk is dat je werkplek iedere keer totaal anders is. Je komt bij allerlei verschillende personen over de vloer. Iedere woning, iedere tuin of ieder pand is weer anders. Dat maakt het werk erg veelzijdig.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Daarnaast spreekt het persoonlijke contact met mensen mij erg aan. Ik ben een voorstander van een eerlijk advies en een goede service. Ik verkoop dan ook niets waar ik zelf niet achter sta. En zijn er storingen of problemen dan lossen we deze zo snel mogelijk weer op.

SCHERPE PRIJZEN

Onze service is goed en onze producten zijn van hoge kwaliteit. Wij maken een deel in eigen productie waardoor we scherpe prijzen kunnen hanteren. Daarnaast hebben wij geen showroom. Ook dat scheelt in de kosten.

ONTDEK DE UNIEKE WERKWIJZE VAN GROENEVELT ZONWERING & RAAMDECORATIE:

Groenevelt Zonwering & Raamdecoratie

  • Persoonlijke aandacht

  • Duidelijke afspraken

  • Hoogwaardige materialen

  • Korte lijnen

Het team van Groenevelt Zonwering & Raamdecoratie werkt voor bedrijven en particulieren. Van het plaatsen van rolluiken bij een bedrijfspand tot het installeren van een screen in een veranda; wij kennen onze producten en maken een advies op maat voor u.