Sitenavigatie: Home / Rolluiken

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting

Groenevelt Zonwering & Decoratie levert absolute kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Daarom werken wij uitsluitend met de rolluiken van Heroal. https://www.heroal.de/nl/ Deze rolluiken zijn afkomstig uit Duitsland en van een uitstekende kwaliteit.

Functionaliteiten

Rolluiken zijn multifunctioneel. Ze beschermen tegen weer en wind en houden in de winter de kou buiten. In de zomer beschermen ze tegen de zon en daarnaast zorgen ze ervoor dat de warmte niet binnenkomt. Ook werken de luiken geluiddempend, inbraakwerend en verduisteren ze optimaal.

Keuzes

Rolluiken kunnen achteraf bij bestaande woningen of gebouwen geplaats worden maar ook bij nieuwbouw is dit systeem aan te bevelen. Er zijn vele keuzes om te maken: afmetingen, geleiders, kleuren, bedieningsmogelijkheden en meer.

Ook is er keus uit diverse soorten:

Bovenliggende/Opbouw rolluiken

Deze worden bovenop het raam geplaats. Bij de montage van het raam worden ze samen met het raam in de opening geplaatst. Ze worden gebruikt wanneer er niet genoeg ruimte is voor een inbouwrolluik. Heroal rolluiken zijn geschikt voor renovatie en nieuwbouw.

Inbouwrolluiken

Deze worden boven de raamopening geplaatst en in de gevel geïntegreerd. Bij de geopende stand verdwijnt het rolluik in de gevel. Deze rolluiken worden veel gebruikt in nieuwbouw situaties.

Voorbouw/voorzet rolluik

Deze rolluiken worden voor het raam gemonteerd. Vooral geschikt wanneer in een bestaande situatie rolluiken geïnstalleerd worden. Dankzij verschillende designvarianten van Heroal integreren deze luiken perfect in de gevel.

Heroal rolluiken zijn in afgeschuinde en ronde vorm verkrijgbaar.

Voordelen:

  • Op maat gemaakt

  • Rolluikkast is leverbaar in elke gewenste RAL kleur

  • Rolluikkast is leverbaar in verschillende structuurlakken

Groenevelt Zonwering & Raamdecoratie is uw specialist in rolluiken. Vakkundig, betrouwbaar en snel.

Kennismaken ?
Raamdecoratie