Sitenavigatie: Home / Zonwering
Screens - Zonwering - Groenevelt

Pluspunten

  • Topkwaliteit zonwering

  • Uitgebreid assortiment moderne zonwering

  • Scherpe prijzen

  • Meer dan 20 jaar ervaring

  • Goed vakwerk

  • Uitstekende service

SFEERVOL GENIETEN VAN UW HUIS & TUIN

Een zonwering is onmisbaar in de zomer. Het brengt verkoeling in uw huis en zorgt voor aangename temperaturen in uw tuin of terras. Groenevelt Zonwering & Raamdecoratie heeft een groot assortiment in verschillende soorten zonweringen. Van een terrasoverkapping of een knikarmscherm tot een screen of markiezen. Er is enorm veel keus.

SHOWROOM AAN HUIS

Het grootste pluspunt van Groenevelt Zonwering & Raamdecoratie is dat wij met onze mobiele showroom bij u aan huis komen. We nemen alle tijd om naar uw wensen te luisteren. Vervolgens beoordelen wij de situatie en zoeken daarbij de juiste oplossing. Bijkomend voordeel is dat we hierdoor scherpe prijzen kunnen hanteren.

Onze service is goed en onze producten zijn van hoge kwaliteit. Wij maken een deel in eigen productie waardoor we scherpe prijzen kunnen hanteren. Wij verzorgen en bewaken het hele proces van advies tot montage.

TERRASSCHERM | ZONNESCHERM | KNIKARMSCHERM

Een knikarmscherm wordt aan de gevel gemonteerd en met behulp van twee armen, die vooruit knikken, horizontaal uitgerold.

Lees meer

UITVALSCHERMEN

Een uitvalscherm is eigenlijk het ouderwetse zonnescherm. Uitermate effectief en dankzij de lage aanschafprijs is dit type zonnescherm erg populair.

Lees meer

MARKIEZEN

Deze vorm van zonbescherming is te herkennen aan de ronde en bolle vormen. De markiezen worden aan de buitenkant van uw woning geplaatst.

Lees meer

SCREENS

Dit zonnescherm beweegt strak langs uw raam. Vergelijkbaar met een rolluik. Screens zorgen voor een optimale zonwering.

Lees meer

LOCA 4-SEIZOENEN OVERKAPPINGEN

Deze overkappingen van waterdicht vouwdoek kunnen geheel geopend worden maar ook volledig wind- en regendicht gesloten functioneren.

Lees meer

CORNELS – VERBIND BUITEN MET BINNEN

Het Nederlandse topmerk in terrasoverkappingen, zonweringen en glassystemen. Groenevelt Zonwering & Raamdecoratie is een trotse partner van dit topbedrijf.

Lees meer
Bekijk ook onze raamdecoratie
Zonwering bij Groenevelt Zonwering & Raamdecoratie

De zon komt op en gaat onder, maar nooit uit.

Toon Hermans