Klik op een afbeelding voor een vergroting

Houten Jaloezieën zijn tegenwoordig ontzettend populair. Ze hebben een rustieke en luxe uitstraling en zijn daarnaast ook heel tijdloos. Een houten jaloezie is uitermate geschikt als binnen zonwering voor alle soorten ramen en deuren in de woning.

Doordat de jaloezieën eenvoudig te kantelen zijn kunt u heel makkelijk de lichtinval regelen. Verder is er een ruime keuze uit verschillende lamel breedtes.
De breedte bepaalt hoeveel zicht u heeft naar buiten. Hoe groter de lamel, hoe grote de afstand is tussen de lamellen.

Bij houten jaloezieën heeft u de keus uit een ladderkoord of ladderband. Een ladderkoord is standaard. De ladderband heeft een luxe uitstraling en is puur decoratief. Aan beide kanten loopt een stoffen band van boven naar beneden.

SCHOONMAKEN

Met een vochtige spons en een zachte doek kunt u het meeste vuil heel makkelijk en een eenvoudig verwijderen van uw houten jaloezieën.

AFWERKING

De lamellen kunnen in verschillende uitvoeringen geleverd worden. Van zijdemat tot echt mat of hoogglans. Daarnaast zijn de lamellen ook in iedere gewenste kleur leverbaar.

Opties Houten Jaloezieën

  • Leverbaar in diverse kleuren en structuren

  • Met ladderkoord of ladderband

  • Verschillende lamelbreedtes

  • Diverse bedieningsmogelijkheden

Op maat gemaakt en bij u thuis gemonteerd voor een scherpe prijs. Wij bieden u een ruime keus aan houten jaloezieën van een uitstekende kwaliteit. In overleg met u stellen we de perfecte jaloezie samen, passend bij uw smaak en uw interieur.